Trend Lagu Bojo Galak [LAGU DANGDUT NGETOP BULAN SEPTEMBER]

Lagu Bojo Galak menjadi lagu trending dunia maya untuk bulan September. Hasil pencarian untuk “Lagu Bojo Galak” maupun “Lirik Bojo Galak” serta “Download Bojo Galak” amatlah tinggi.  Yuk kita kenal lebih dekat dengan trend lagu Bojo Galak ini.

Lagu Bojo Galak ini diciptakan oleh Pendhoza. Lagu ini dinyanyikan oleh banyak penyanyi dangdut terutama yang lagi ngetop seperti Nella Kharisma dan Via Vallen. Masing-masing dari mereka juga rekaman lagu yang sama tapi dengan label yang berbeda. Untuk mengikuti trend kekinian supaya tidak ketinggalan, Rajasawer sudah menyiapkan hampir semua penyanyi yang pernah menyanyikan lagu Bojo Galak lengkap dengan lirik Bojo Galak. Silakan disimak ya.

Lagu Bojo Galak

Lirik Lagu Bojo Galak

Wis nasibe kudu koyo ngene
Nduwe bojo kok ra tau ngapenake
Seneng muring, omongane sengak
Kudu tak trimo, bojoku pancen galak

Saben dino rasane ora karuan
Ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
Senajan batinku ngampet ono njero dada

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
Kliru sitik wae aku mesti diseneni
Ameh dolan ro konco kok ora diolehke
Senenange nuduh dikira lungo ro liyane

Yen wes ngono aku mung bisa meneng
Tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
Di matamu aku iki ora tau bener
Kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

Yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
Tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

BACA  Lirik Lagu Dangdut Tak Bisa Memiliki Via Vallen ft. Mahesa

Ibarate dele sing uwis dadi tempe
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
Abote nduwe bojo sing galak
Lek ra keturutan senengane mencak-mencak

Ra usah digetuni aku kudu kuat ati
Nganti tekan mati sliramu tetep nang ati
Distel kendo wae, tak nikmati uripe
Senajane galak bojoku pancen sing bagus dhewe

Kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
Tetep cinta senajan bojoku galak

Yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
Tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

Yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
Tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

Video Lirik Lagu Bojo Galak Via Vallen [VERSI MILADY RECORD]

Video Lirik Lagu Bojo Galak Via Vallen [VERSI OM SERA] [DSA RECORD]

Video Lirik Lagu Bojo Galak Nella Kharisma [VERSI MILADY RECORD]

Video Lirik Lagu Bojo Galak Nella Kharisma [VERSI SOCRPIO DJANDHUT MORENA PRODUCTION]

Video Lirik Lagu Bojo Galak Nella Kharisma [VERSI MEGA RECORD]

Video Lirik Lagu Bojo Galak Nella Kharisma [VERSI SAMUDRA RECORD]

Video Lirik Lagu Bojo Galak Pendhoza [LIRIK VIDEO]

Video Lirik Lagu Bojo Galak Eny Sagita