Lirik Lagu Dangdut Bojo Galak Nella Kharisma [House Version]

Lirik Lagu Dangdut Bojo Galak Nella Kharisma [House Version] – Youtube lagu dangdut makin ngetop di dunia online. Tidaklah sulit teman-teman menemukan kumpulan lagu dangdut maupun karaoke dangdut di instagram. Tapi kadang teman-teman kesulitan dalam mencari youtube lagu dangdut komplit dengan lirik lagu dangdut. Oleh karena itu Rajasawer mencoba menyuguhkan penggabungan dari lirik dan video dangdut. Disamping menampilkan Lirik Lagu Dangdut Terbaru, Rajasawer juga sedang menyiapkan agar supaya teman-teman dapat download lagu dangdut terbaru. Semua download lagu dangdut adalah tidak dipungut biaya. Cuma pencet atau denger aja secara langsung. Sekarang mohon ijin Rajasawer menyuguhkan hasil karya terbaru dari Nella Kharisma.

Lagu Nella Kharisma Bojo Galak merupakan lagu paling baru untuk bagian musik dangdut lokal berirama dangdut house musik. Berkenaan dengan munculnya lirik lagu Nella Kharisma Bojo Galak maka website Rajasawer minta anda dapat segera mencari lagu karaoke Dangdut Bojo Galak Nella Kharisma. Musik Karaoke Nella Kharisma Bojo Galak bisa dengan cepat anda cari di tempat tempat hiburan karaoke di kampung halaman kalian, atau bisa juga anda mencari download karaoke Nella Kahrisma di google maupun pada medsos seperti facebook atau path.

Musik dangdut bukan sesuatu yang baru di Jakarta. Banyak sekali para penikmat musik dangdut yang kesulitan dalam menemukan lirik musik dangdut yang sedang mereka dengarkan sekarang ini. Jika hanya sebatas lirik lagu kopi dangdut itu gampang saja. Gimana dengan lirik lagu dangdut yang terbaru? Itu kenapa kami berusaha untuk mempersembahkan kumpulan lagu dangdut dari dangdut koplo paling hits hingga video lagu dangdut terbaru. Semuanya komplit. Mulai Dari video lagu terbaru sampai lirik lagu terbaru. Dengan memberikan info lirik lagu Dangdut Bojo Galak Nella Kharisma bersama-sama dengan video lirik lagu tersebut, Rajasawer berharap para penikmat musik dan juga lagu, dapat menikmati musik dan juga ikut bernyanyi bersama-sama. Bahkan tidak hanya itu, sekarang kamipun juga punya video lagu eropa dan video pop indonesia juga. Jadi silahkan dinikmati dan tidak lupa SHARE bila anda menyukainya.

Lirik Lagu Dangdut Bojo Galak

Lirik Lagu Dangdut Bojo Galak

Wis nasibe kudu koyo ngene
Nduwe bojo kok ra tau ngapenake
Seneng muring, omongane sengak
Kudu tak trimo, bojoku pancen galak

Saben dino rasane ora karuan
Ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
Senajan batinku ngampet ono njero dada

BACA  Lirik Lagu Dangdut Tresno Suci Nella Kharisma [OFFICIAL VIDEO]

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
Kliru sitik wae aku mesti diseneni
Ameh dolan ro konco kok ora diolehke
Senenange nuduh dikira lungo ro liyane

Yen wes ngono aku mung bisa meneng
Tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
Di matamu aku iki ora tau bener
Kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

Yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
Tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

Ibarate dele sing uwis dadi tempe
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
Abote nduwe bojo sing galak
Lek ra keturutan senengane mencak-mencak

Ra usah digetuni aku kudu kuat ati
Nganti tekan mati sliramu tetep nang ati
Distel kendo wae, tak nikmati uripe
Senajane galak bojoku pancen sing bagus dhewe

Kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
Tetep cinta senajan bojoku galak

Yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
Tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

Yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
Tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

Video Lirik Lagu Dangdut Bojo Galak Nella Kharisma

Download Lagu Dangdut Bojo Galak Nella Kharisma

FAST DOWNLOAD

Kami sedang berusaha untuk menyempurnakan hal ini, demi memudahkan anda untuk bisa segera download lagu Dangdut Bojo Galak Nella Kharisma dengan mudah. Harap bersabar ya dan doakan kami semoga kami bisa mencari cara yang lebih mudah dan lebih baik.